Home / Rheden / Steun de Hersenstichting

Steun de Hersenstichting

RHEDEN – Vele enthousiastelingen gaan, van 1 tot en met 7 februari, in de gemeente Rheden op pad om geld in te zamelen voor meer dan vier miljoen mensen met een hersenaandoening. Eén op de vier mensen krijgt ooit in haar leven met een hersenaandoening te maken. De opbrengst van de collecte wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan voorlichting. Voor dit werk is veel geld nodig en daarom is het belangrijk om iets aan de collectant te geven. Op gironummer 860 ten name van Hersenstichting Nederland in den Haag kan men ook een gift overmaken.

www.hersenstichting.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.