Home / Regio / Nieuwe woningen in regio KAN

Nieuwe woningen in regio KAN

REGIO – In de Stadsregio Arnhem Nijmegen, waar onder andere de gemeenten Doesburg, Rheden, Rozendaal en Zevenaar toe behoren, zijn vorig jaar maar liefst 5400 woningen gebouwd. Een resultaat van het project Tempo KAN, waarin de regio zich sinds 2005 sterk maakt voor tempoversnelling van woningbouw. In de gemeente Doesburg zijn vorig jaar 165 nieuwe woningen gerealiseerd, in Zevenaar 150. De gemeente Rheden telt 247 woningen meer en in Rozendaal staan er 2 nieuwe huizen. De prognoses voor dit jaar zijn minder gunstig. Naar verwachting worden regiobreed slechts 2800 woningen opgeleverd.

www.tempokan.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.