Stedendriehoek schaatstocht gaat niet door

De weersomstandigheden voor zondag 17 januari zijn te ongunstig en er ligt te weinig ijs. Daarom gaat de Stedendriehoek schaatstocht niet door, zo maakte SC Klarenbeek maandagavond bekend.

Maandagavond maakte Wijnand Brouwer van SC Klarenbeek de afgelasting bekend. “Vandaag (maandag) zijn weer de diktes opgemeten van het ijs op recreatieplas Bussloo. Daar we aan het begin van het weekend nog dachten aan forse ijsgroei, is gebleken dat er nu zelfs een cm minder ijs op lag (6 cm). Dit is bij lange na nog niet de vereiste 12 cm en bovendien zijn de weersverwachtingen niet echt hoopvol. Dus hebben we maandagavond definitief besloten de tocht in ieder geval zondag 17 januari definitief niet door te laten gaan.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.