Protestantse Gemeente Klarenbeek

KLARENBEEK – Sinds 1 januari is de naam van de Nederlands Hervormde Gemeente in Klarenbeek veranderd. Conform de landelijke norm van enkele gefuseerde kerkgenootschappen is ook de Kerkenraad van de Klarenbeekse Gemeente overgegaan tot wijziging van haar naam. De gemeente gaat verder onder de naam Protestantse Gemeente Klarenbeek. Omdat er in het gebied van de oude Hervormde Gemeente geen andere gemeente werkzaam is, hoefde er geen fusie te worden aangegaan, zoals elders in het land wel gebeurt. Na de eerste kerkdienst van het jaar, op 3 januari, is een bord onthuld met daarop de nieuwe naam. Hierop wordt tevens de aanvang van de zondagse dienst aangekondigd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.