Zoektocht naar Henk van Ravenhorst

EERBEEK – In Eerbeek en omgeving wordt flink gespeurd naar de verdwenen Beekberger Henk van Ravenhorst. Sinds 30 december wordt de 48-jarige autohandelaar vermist. De politie heeft speurhonden ingezet, die speciaal getraind zijn op het vinden van stoffelijk overschot. Dinsdag werd gezocht in het bos rondom Huis te Eerbeek, donderdag zijn andere locaties in het dorp aangedaan, waaronder het Kerkpad. Hier is de Beekberger voor het laatst gezien. Ook is met metaaldetectoren gezocht naar sporen van de verdwenen man. Inmiddels is een 36-jarige verdachte uit Eerbeek aangehouden, maar of deze ook daadwerkelijk iets met de verdwijning van Van Ravenhorst te maken heeft, wil de politie nog niet kwijt. Ook is niet bekend of de zoektochten van deze week resultaat hebben opgeleverd.

Er wordt door de politie nog steeds gezocht naar getuigen, die Van Ravenhorst op 29 december hebben zien rijden in Beekbergen of Eerbeek. Hij reed in een Mercedes autoambulance met aanhangwagen voor auto’s. Ook wordt gezocht naar ooggetuigen die tussen dinsdag 29 en woensdag 30 december een blauwe Citroën Xantia stationwagen met kenteken XG-PH-99 hebben gezien in de buurt van Beekbergen of Eerbeek – foto Sander de Vries.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.