Home / Eerbeek / Wie verdient een bloemetje van de Dwarsliggers?

Wie verdient een bloemetje van de Dwarsliggers?

EERBEEK – Zoals ieder jaar brengt carnavalsvereniging De Dwarsliggers een bloemetje langs bij mensen uit Eerbeek die langdurig ziek zijn, een moeilijke periode doormaken of hebben meegemaakt en aan mensen die altijd belangeloos voor een ander klaarstaan. Dit jaar gebeurt dit op woensdag 3 februari. Omdat de vereniging geen adressen meer krijgt van artsen en tehuizen, doet men een oproep. Wie komt er in aanmerking voor een bloemetje? Iemand aanmelden kan tot en met 2 februari via tel. 0313-650751, 0313-651809 of 0313-655701.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.