De helden van tafeltje-dekje

IJs en weder dienend, is een oud gezegde dat aangeeft dat indien mogelijk men ergens komt. Dat indien mogelijk is bij de bezorgers van Carion’s tafeltje dekje niet aan de orde. Elke dag gaan ze weer de vaste adressen langs om de maaltijden te bezorgen. Vertrekpunt is de keuken van St. Elisabeth. Ook deze zaterdag ondanks heftige sneeuwval en ijzige harde wind gingen de vrijwilligers op pad. Coördinator Lidy Kelderman wil toch even laten dat ze erg trots is op alle vrijwilligers die door weer en wind op pad gaan om ouderen van warm eten te voorzien. Zelfs toen vorige week de bussen, treinen en taxi’s niet meer reden vanwege de gladheid reden de vrijwilligers van tafeltje dekje wel. Daarom is een dikke pluim voor deze mensen dan ook zeker op zijn plaats – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.