Nieuwe dirigente Shantykoor de IJsselboei

BRUMMEN – Anja Luyt uit Deventer wordt de nieuwe dirigente voor Shantykoor De IJsselboei uit Brummen. Het in januari 2007 opgerichte koor heeft vorige week de koers die ze gaan varen voor 2010 vastgesteld.

Eind 2009 werd door het bestuur en koorleden besloten wie de nieuwe dirigente zou worden. Anja viel de laatste maanden van 2009 al in en fungeerde als ad interim dirigente. Het was de bedoeling dat ze dit tijdelijk zou doen. Maar Anja werd zo enthousiast dat ze besloot te solliciteren voor vaste dirigente. Op 8 januari 2010 tekende Anja het officiële contract, voor welke gelegenheid passende kleding werd meegebracht (foto).
De IJsselboei kan nu stellen dat er een vrouw als kapitein aan het roer staat. Ook werd na aanstelling van Anja het bestaande repertoire met tien nieuwe liederen uitgebreid. De IJsselboei bestaat uit 68 leden. Voor vrouwen geldt momenteel een ledenstop, maar bij de mannen kunnen er gerust nog wat bij. Mocht er belangstelling bestaan, kijk dan op de website www.deijsselboei.nl. de repetitieavonden zijn altijd op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het SWB gebouw Plein Vijf in Brummen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.