Home / Velp / Prijsuitreiking Jeugd Postduivenvereniging

Prijsuitreiking Jeugd Postduivenvereniging

VELP – De Chris Meeuwissen Wisselbeker van Jeugd postduivenvereniging Velp-Zuid werd in 2009 gewonnen door Andrea van Hummel. Zij had over de zes jonge duivenvluchten 126 punten gescoord. Juul Bosman werd tweede met 109 punten. Derde werd Kimberly Budel met 103 punten. Myrte de Jong werd vierde met 96 punten en op de vijfde plaats eindigde Sarina Scheper met 93 punten.
In totaal deden er drie-entwintig kinderen mee aan de competitie. De kinderen deden ook mee aan de tentoonstelling van de postduivenvereniging. Het was een spannende strijd. De kinderen mochten twee duiven inzetten en hier werd Juul Bosman winnaar met 184,50 punten, gevolgd door Kimberly Budel en Daan Barends met 184,25 punten. Het was een geslaagd seizoen voor de jeugd.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.