Home / Velp / Kennismaking met tennis voor kinderen

Kennismaking met tennis voor kinderen

VELP – Kinderen in de leeftijd van vier tot en met acht jaar kunnen in vier lessen kennis maken met de tennissport bij TV Beekhuizen in Velp. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddagen 22 en 29 januari en 5 en 12 februari, van 15.00 tot 16.00 uur in de hal van de club. In drie stappen bereiden de trainers de kinderen voor op het echte tennisspel. Dit gebeurt met leuke en leerzame activiteiten. De kosten bedragen 20 euro voor vier lessen. Aanmelden kan via m.begemann@tvbeekhuizen.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.