Spinningmarathon De Cirkel

Op zondag 17 januari is er bij Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel een 5-uurs spinningmarathon voor het goede doel. Van 11.00 tot 16.00 uur wordt er gefietst voor Stichting Energy4All.

De Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energie-stofwisselingsziekte. Zij doen dit door veel aandacht te vragen om de oorzaak en de ernst van de ziekten bekender te maken. Daarnaast streven zij om veel geld op te halen voor onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte.

Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen. Er doen liefst 35 teams mee, ongeveer 60 deelnemers, die zich voor dit fantastische doel in het zweet werken. Het is voor de vijfde keer in de geschiedenis van De Cirkel, dat zij een spinningmarathon organiseren. Elk jaar wordt de marathon groter, wordt er weer nog meer geld opgehaald en krijgt deze meer bekijks.

Zondag 17 januari is bij Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel ook open dag. Belangstellenden kunnen dan kijken, beleven en proeven aan de vele mogelijkheden van het uitgebreide beweeg- en ontspanningsaanbod. In het bijzonder is dan te zien hoe het bekende intensieve Spinning eruit ziet. De Cirkel biedt naast Spinning ook vele andere groepslessen.

www.decirkel.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.