Home / Rheden / Breng Rheden in kaart

Breng Rheden in kaart

RHEDEN – Via de website www.brengrhedeninkaart.nl worden inwoners van de gemeente Rheden gevraagd zaken die spelen in beeld te brengen. Per dorp kunnen onderwerpen worden aangeleverd, die op dat moment van belang zijn. Alle verzamelde onderwerpen worden later aangeboden aan de Rhedense politiek, met het verzoek hierop te reageren en met voorstellen te komen. Wie er achter de website schuilt, is niet bekend.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.