Prins John de Tweede van de Deurdauwers

DIEREN / LAAG-SOEREN – Prins John de Tweede, Prinses Janny en Adjudant Bouke van carnavalsvereniging De Deurdauwers uit Dieren zijn afgelopen zaterdag op een ludieke wijze aan het publiek gepresenteerd. Ondanks het slechte weer van afgelopen zaterdag was Feestburcht De Harmonie in Laag-Soeren goed gevuld. De prinsencommissie had dit jaar wel heel goed zijn werk gedaan, want op één iemand na zat iedereen op het verkeerde spoor. De verrassing was dan ook heel groot toen het nieuwe prinsenpaar bekend was en menig weddenschappen waren verloren. Eerder op de avond werd afscheid genomen van Prins Tonnie de tweede, Prinses Ellen en Adjudant Leroy. Zij kunnen op een geslaagd jaar terugkijken. De gastvereniging De Dwarsliggers uit Eerbeek ging na afloop tevreden per huifkar huiswaarts. Foto – Marc Pluim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.