Miss en Mister Boerenkool

HUMMELO – Scoutinggroep Sweder van Voorst uit Hummelo is het nieuwjaar traditioneel begonnen met haar stamppotopkomst. Een aantal ouders had overheerlijk gekookt en de explorers, de leden vanaf vijftien jaar, verzorgden het scoutingprogramma vooraf. En zo stond er dan voor het eerst een Miss en Mister Boerenkoolverkiezing op het programma. Van alle deelnemers werd een foto gemaakt en voor de winnaars was er een prachtige sjerp. Omdat Scouting Nederland dit jaar honderd jaar bestaat, kregen alle aanwezige scouts een speciale jubileumbadge voor hun outfit. Aan het eind van de opkomst werd het pad richting het clubgebouw weer sneeuwvrij gemaakt door de scouts en de boer, zodat iedereen veilig de weg op kon draaien. De explorers bleven een nachtje bivakkeren in het clubgebouw en genoten van sneeuw, films en de laatste boerenkool.

www.scoutingsweder.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.