Prinsenpaar Knor en Knalpot

Op zaterdag 9 januari klonk vanuit een witgelegen Het Hof van Giesbeek carnavalsmuziek. Het was de pronkzitting van CV Knor en Knalpot uit Giesbeek. Een nieuwe opzet, dat was de insteek van de carnavalsvereniging. Anders dan anders was het feit dat het officiële gedeelte tot half elf was en er daarna een band de bezoekers in feeststemming bracht.

In het officiële gedeelte waren de drie mooie en goed ingestudeerde gardedansen van de dansgarde te zien. Uiteraard kwamen er ook buutredenaars het festijn opvrolijken. Een primeur was het duo TNT. Op een grappige en uitdagende wijze brachten zij enkele ‘nieuws-feiten’ van de Giese bevolking aan het licht. Daarnaast was er een tonprater uit het zuiden van het land ingevlogen om de zaal op stelten te zetten en dit lukte erg goed. Tijdens de avond werd ook afscheid genomen van aftredende raads- en bestuursleden, maar gelukkig konden er ook nieuwe raadsleden geïnstalleerd worden. Ook werd afscheid genomen van de prinsenparen van het jaar 2009, dit gebeurde op gepaste wijze.

Het hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2010. Prins Rik en Prinses Petra (foto) waren de grote verassing van de avond. Zij zijn het prinsenpaar voor het aankomende carnavalsseizoen. Helemaal top dit enthousiaste prinsenpaar.

Na deze hoogtepunten barste het feest echt los in het Hof van Giesbeek, dit met medewerking van de band What-ever.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.