Home / Eerbeek / Nieuwjaarsmiddag ANBO Eerbeek

Nieuwjaarsmiddag ANBO Eerbeek

EERBEEK – Tijdens de nieuwjaarsmiddag van ANBO afdeling Eerbeek konden de bestuursleden ruim 135 handen schudden. De leden werden na binnenkomst getrakteerd op een kopje koffie of thee met een oliebol. Voorzitter, mevrouw Wiggers, heette iedereen welkom en wenste iedereen een gezond en voorspoedig 2010 toe.Na deze woorden nam het trio Melodrie de microfoon over en brachten een stukje muziek en zang naar voren waar een ieder uit volle mond kon meezingen. De middag werd afgesloten met enkele spelletjes bingo.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.