Inschrijven voor kaartmarathon

EERBEEK – De kaartmarathon van klaverjasvereniging de Korenmolen in Eerbeek staat weer voor de deur, waarbij kan worden gekozen tussen jokeren en klaverjassen. Deze wordt gehouden op zaterdag 20 februari, begint om 09.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Deelnemers dienen om 08.45 uur aanwezig te zijn, de prijsuitreiking is om 18.45 uur. Op de prijzentafel staan onder andere huishoudelijke artikelen en vleesschotels. Ook is er een verloting. Inschrijven kan tot 14 februari bij Kees Steenkist aan de Schubertstraat 16 in Eerbeek. Deelname kost 8 euro. Er kunnen maximaal honderd mensen meedoen, dus tijdig aanmelden is aan te raden. Tijdens de pauze wordt soep geserveerd en tussendoor worden de spelers verwend met hapjes.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.