Home / Doesburg / Maartenshof sneeuwvrij door SP

Maartenshof sneeuwvrij door SP

DOESBURG – De bewoners van het appartementencomplex Maartenshof in Doesburg spreken hun waardering uit over het sneeuwvrij- en schoonmaken van de binnenplaats en het looppad naar de winkels door de SP in Doesburg. Zelfs op zondagmorgen was de wethouder van deze partij aanwezig om baan vrij te maken. De Woonservice IJsselland liet het meerdere malen afweten, ook na meerdere keren bellen. De SP hoorde de klachten en ondernam gelijk actie. De politieke partij schreef ook meteen een boze brief naar de desbetreffende instanties.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.