Doesburg heeft nog genoeg zout

Doesburg heeft nog geen gebrek aan strooizout voor de wegen, zo laat wethouder Fred Jansen weten. "Ons zout ligt opgeslagen bij Rijkswaterstaat, net over de brug, en ons is verzekerd dat er genoeg voor Doesburg beschikbaar is."

De twee nieuwe natstrooiers die vlak voor de vorstperiode in gebruik zijn genomen, zijn volop in gebruik. "De mensen van de Stadswerf werken zich momenteel werkelijk uit de naad om de wegen begaanbaar te houden", aldus Jansen. "Maar het lukt ze goed."

Vorstschade aan de wegen in Doesburg is ontstaan op de Kraakselaan, de Bingerdenseweg en nabij de sluis. "Daar kunnen we pas écht iets aan doen als de temperatuur boven de tien graden is gekomen. Nu worden de gaten provisorische gevuld met koud-asfalt", aldus de wethouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.