Bewoners in nieuw gebouw De Hessegracht

DOESBURG – Na een stille periode tussen Kerst en Oud en Nieuw is het eindtraject aangebroken voor De Hessegracht van Attent aan de Coehoornsingel in Doesburg. De bewoners konden 12 januari de woningen betrekken.

De laatste weken is er volop gewerkt, door verschillende bedrijven, familieleden en de verzorgers, met het plaatsen van meubels en de verdere inrichting van de vier woningen aan de Coehoornsingel. Iedere woning biedt plaats voor zes bewoners en heeft een eigen huiskamer met aansluitend een leefkeuken en zes zit-slaapkamers. Bij binnenkomst valt direct het kleinschalige karakter op door de inrichting van dit gebouw en de sfeer die het huis uitademt. Het is een huis met veel mogelijkheden dat recht doet aan de nieuwe bewoners van De Hessegracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.