Theaterworkshop voor mannen

DIEREN – Regisseur Heleen Hennink verzorgt zaterdag 24 januari een theaterworkshop bij Theatergezelschap Troep in Dieren. Omdat er al een aantal vrouwen op de deelnemerslijst staat, worden met name nog mannen opgeroepen hieraan mee te doen. Het is algemeen bekend dat op amateurbasis meer vrouwen en meisjes toneelspelen dan mannen en jongens. Dat zou Troep graag anders zien. Daarom kunnen mannen tijdens de workshop evaren hoe leuk het is om een keer in de spotlights te staan, ijdel te zijn, een keer heel iemand anders te spelen. De workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden in Dieren. De kosten bedragen 20 euro, inclusief lunch en afsluitende borrel. Aanmelden kan bij secretaris Anne-Marie Troost, tel. 0313-496595 of 06-30308389 of an.troost@kpnmail.nl.

www.theatergezelschaptroep.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.