Clinic en cursus nordic walking

DIEREN – Atletiekvereniging Gelre in Dieren start binnenkort weer met een basiscursus nordic walking. Op 23 januari vindt een kennismakingsclinic plaats. Deze duurt anderhalf uur. Een week later start een cursus van vier lessen van vijf kwartier en twee lessen van anderhalf uur. Aansluitend wordt tot 30 april het geoefende in de praktijk gebracht gedurende wekelijkse wandelingen van anderhalf uur. De clinic en cursus starten om 10.45 uur bij het clubgebouw van Gelre op sportpark Het Nieuwland in Dieren. De kosten bedragen 10 euro voor de clinic en 65 euro voor de cursus. Deelname aan clinic en cursus samen kost 70 euro. Dit is inclusief stokken, koffie na afloop en de aansluitende gewenningstochten tot en met 30 april. Aanmelden kan via www.cavgelre.nl, nordicwalking@cavgelre.nl of bij Sjaak de Ligt, tel. 0313-427213 (na 20.00 uur).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.