Taart van Tapawingo

BRUMMEN – Scouting Nederland bestaat dit jaar een eeuw. Reden voor Scoutinggroep Tapawingo uit Eerbeek om burgemeester Niels Joosten een smakelijke taart aan te bieden. Bijna alle burgemeesters hebben een taart gekregen van scoutinggroepen in hun gemeente. Tapawingo was met een afvaardiging van vijftien jeugd- en kaderleden aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie van Brummen. Dit is de eerste van vele acties, die het komend jaar worden gehouden om het jubileumjaar te vieren. Zo is er op 15 mei de Scouts2Day, een megamanifestatie waarbij zoveel mogelijk scouts uit Nederland activiteiten doen in het centrum van Utrecht. In juni staat Scout-It-Out op het programma, een manifestatie van scoutingregio Klein Gelderland in park Presikhaaf in Arnhem. In juli / augustus wordt de Jubileum Jamboree gehouden, een groot kamp met bijna 15.000 scouts in Roermond.

www.tapawingo.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.