Nieuwjaarsconcert Free Time Music

BRUMMEN – Free Time Music speelde afgelopen zondag voor een karig publiek haar traditionele Nieuwjaars Koffieconcert in De Vroolijke Frans in Brummen. Door het slechte weer en de gladde wegen waren er veel mensen thuis gebleven.

De Big Band was wel veilig aangekomen en speelde natuurlijk wel verder op hun eigen podium en met hun eigen geluidsinstallatie. Onder leiding van dirigent Arjen van El speelden zij bekende en minder bekende stukken. Naast het bekende Big Band repertoire speelde Free Time Music, tijdens het nieuwjaarsconcert, ook Latin en Rock. De vaste zangeres Dagmar bracht de swingende nummers Angel Eyes, Misty en My funny Valentine ten gehore. In deze nummers liet ze het beste van haar kunnen horen.

De in 1978 opgerichte band richt zich de laatste jaren, onder leiding van Arjen van El, steeds meer een op jazz georiënteerde sound; Bigband Jazz. Met de bandleider, een zangeres, vijf saxofoons, vier trombones, vier trompetten, een basgitaar/contrabas, een gitaar, toetsen en drums was het nieuwjaarsconcert weer prachtig om naar te luisteren en te kijken. Free Time Music repeteert elke dinsdagavond in café “De Vroolijke Frans” in Broek, gemeente Brummen, om haar concerten voor te bereiden. Foto – Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.