MFC in Brummen geopend

Met het doorprikken van een door het Brummense college van B en W opgeblazen grote gele ballon, werd dinsdag 12 januari het nieuwe MFC aan de Troelstralaan in Brummen geopend. Eerder op de dag was het fraaie gebouw al in gebruik genomen door de leerlingen van De Dobbelsteen. Dat is de nieuwe naam voor de oude Julianaschool, die naar het Multi Functionele Centrum verhuisde.

Verantwoordelijk wethouder Eef van Ooijen toonde zich verheugd met het nieuwe gebouw. “Er was de vraag of je in dit park ’t Goor wel moest bouwen. Feit is in ieder geval dat er nu een mooi gebouw op een schitterende plek staat.” Hij noemt het MFC dan ook een regelrechte aanwinst voor de kern Brummen. “Het is een schitterend, ruim en licht gebouw, waar school, kinderopvang en peuterspeelzaal elkaar kunnen gaan versterken. Het is een ideale plek voor kinderen, ouders, leerkrachten en medewerkers van de opvang om te bouwen aan de toekomst. Ideale omstandigheden voor een goede start voor ieder kind”, aldus Van Ooijen.

Het nieuwe gebouw is ruim, licht en geschikt voor veel verschillende gebruikers. De multifunctionaliteit bleek direct bij de opening, want de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Brummen vond aansluitend aan de opening plaats in het nieuwe gebouw.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.