Vrijwilliger van het jaar en kampioenen Bronckhorst

BRONCKHORST – De vrijwilliger van het jaar van de gemeente Bronckhorst is geworden Henk Samberg uit Baak. Dit is bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie. Arie Makkink uit Drempt was één van de genomineerden.

Sinds 1994 ontplooit Makkink vele activiteiten in Drempt, Hummelo en Hoog-Keppel. Dit doet hij onder andere bij de kermiscommissie, waarvan hij sinds jaren lid is. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het vogelschieten. Voor de gewerencommissie is hij beheerder en verzorgt hij de geweren, zodat deze jaarlijks inzetbaar zijn in de gemeente Bronckhorst. Daarnaast is Arie Makkink verkeersregelaar bij de Hessenrun en steekt hij in de winter veel uurtjes in de ijsbanen in Drempt en Laag-Keppel. In het verleden was hij als (bestuurs)vrijwilliger actief bij de openbare Gildeschool en de stichting Dorpshuis in Drempt.

Tijdens de receptie zijn ook de kampioenen van 2009 gehuldigd. Dit zijn inwoners van de gemeente Bronckhorst die bij een NK, EK of WK hebben gewonnen. De volgende mensen zijn gehuldigd: Angelique Stapelbroek, Nederlands Kampioen visagie make-up, make-up jetset en beauty make-up; Bo Klein Hesselink, Europees Kampioen BMX Fietscross cruisters 19 t/m 29 jaar; Kees Dekker, Nederlands Kampioen zestig schoten knielend KKG 50m; Femke Dijk, Europees Kampioen BMX Fietscross Girls 14 en Zilver tijdens het NK BMX Fietscross Girls 15/16; Hans Berendsen, Nederlands Kampioen Motorcross MX3, klasse Nederlands Kampioen; Jeanne van Hal, Nederlands Kampioen Judo 15/17 jaar; Lisa Heebink, Nederlands Kampioen Brood- en Banketbakker niv. 2; Marian van Hilst, Nederlands Kampioen Triathlon Lange Afstand; Team Roes en Roenhorst, Nederlands Kampioen Zijspancross Junioren; TTV Vorden, Zilver tijdens het Europees kampioenschap 2009, klasse 702 kg; VAMC Clubteam Eduro, Nederlands Kampioen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.