Home / Velp / Australische ambassadeur bij Helicon Velp

Australische ambassadeur bij Helicon Velp

VELP – De Australische ambassadeur, Lydia Morton, is vrijdag 15 januari tussen 13.00 en 14.30 uur te gast bij Helicon Opleidingen MBO in Velp. De school is de laatste tijd druk bezig met internatonaal georiënteerde opleidingen. Omdat Australië voor veel studenten een grote trekker is, is een samenwerking aangegeaan met de Stichting Australiafair om deze beurs op de school in Velp te houden. Een aantal enthousiaste studenten van de opleiding Eco & Wildlife Studies heeft de organisatie op zich genomen en zal vrijdag de eerste opzet van de beurs presenteren aan de stichting en de ambassadeur. Eén van de doelen van de Australiafair is het inzamelen van geld voor verschillende projecten. De studenten hebben gekozen voor het Koala Hospital omdat deze organisatie zich inzet voor het behoud van deze bedreigde diersoort. Het is de bedoeling dat de studenten het geld zelf gaan aanbieden aan de organisatie in Australië. De Australiafair vindt plaats op 26 juni.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.