Remco van Domburg wint oliebollencup

RHEDEN – De spelers van tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden hebben het nieuwe jaar ingeluid met een toernooi om de oliebollencup. De 23 deelnemers werden ingedeeld in poules, waar jong en oud, man en vrouw uit t alle klassen gemixt hun partijen speelden. Uit de drie poules kwamen de acht sterkte spelers naar voren, die via kwart-, halve en kruisfinales speelden om een plek in de finale. Henk van Boxtel en Remco van Domburg speelden de laatste partij. Deze was ongemeend spannend. Remco dacht in de vierde game de buit binnen te hebben door met ruime voorsprong te starten, maar Henk vocht zich dapper terug en wist nog een vijfde game af te dwingen. Toch was het uiteindelijk Remco van Domburg die de wisselbeker meer naar huis mocht nemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.