Home / Rheden / Cursus Art Clay Silver

Cursus Art Clay Silver

RHEDEN – In sociaal cultureel centrum Het Klokhuis in Rheden wordt dinsdag 26 januari, 2 en 9 februari een cursus art clay silver gegeven, in samenwerking met creatief atelier Passsing the Flame uit Eerbeek. Art clay silver is kneedbaar zilver, waarvan sieraden gemaakt kunnen worden. Voor verhitting is het een gemakkelijk werkbaar kleiproduct en na verhitting een 100 procent zilveren sieraad. De kosten voor deze cursus bedragen 85 euro, inclusief materiaal en koffie of thee. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur.
 

Het Klokhuis, Mariska Jacobs
Tel. 026 – 4959002
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.