Het Borrelt in Ellecom

ELLECOM – Wie binnenkort een feestje heeft in Ellecom, kan zich verheugen op een smakelijke avond. Met het zondag gepresenteerde borrelhapjesreceptenboek Het Borrelt Hier weet iedere Ellecommer zijn gasten culinair te verrassen.

Zeven Ellecomse dames besloten een kookwedstrijd te organiseren. Inwoners van het dorp werden uitgenodigd recepten voor borrelhapjes aan te leveren. Maar liefst zeventig heerlijkheden werden aangediend, sommige met wonderlijke namen als Te Land Ter Zee en aan de Borrel, duivelsteentjes, ballen van de Radjah, Rivierkreeftjes a la Kiss, de lekkerste pasteitjes van mijn moeder, Mozzarella Bonbella en de yuppenhap. Niet alleen volwassenen, ook jonge koks leverden hun bijdrage. Een jury besloot het minitaartje met bieslookroomkaas en rode biet van Peter Verhoeff tot lekkerst te bestempelen. De chocosensatie van Mireille Hakken was het smakelijkste hapje onder de jeugdige deelnemers.
Maar wie er nu gewonnen heeft, is eigenlijk niet zo belangrijk. Het mooiste resultaat van de wedstrijd is het kookboekje. Hiermee kan iedereen de lekkerste hapjes fabriceren – foto Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.