Peuterspeelochtenden De Drieschaar

DIEREN – Stichting wijkcentrum De Drieschaar in Dieren biedt ook in 2010 weer leuke speelochtenden aan voor kinderen van twee tot vier jaar. Op de dinsdag en donderdag van 08.30 tot 11.30 uur kunnen de kinderen met andere kindjes spelen, knutselen, gymmen en dansen.

De kosten zijn voor één ochtend per week 10 euro in de maand en voor twee ochtenden per week 20 euro per maand. Opgeven kan bij Linda Heitink via tel. 06 – 21867738.
Wijkcentrum De Drieschaar zoekt nog een aantal vrijwilligers voor de peuter- speelochtenden op de dinsdag en donderdag. Het team is op zoek naar vrijwilligers die voor langere tijd kunnen werken omdat er anders te veel verloop is voor de kinderen en dat is voor hen te onrustig. Vrijwilligers die de Peuterspeelzaal graag een handje willen helpen, kunnen ook contact opnemen met Linda Heitink.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.