Jubilarissen DMK gehuldigd

DIEREN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Dierens Mannenkoor werd, zoals altijd gebeurt, het afgelopen jaar even doorgenomen. Er werd stilgestaan bij de leden die het koor helaas zijn ontvallen en bij de zieken. Maar ook is er aandacht besteed aan vrolijker zaken. Zo zijn twee heren gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap. Gerard Klanderman, van het overkoepelend orgaan Midden Nederland, spreek hen loven de woorden toe. Klaas de Vries is al 25 jaar muzikaal begeleider van het koor en heeft bovendien het repertoire gedigitaliseerd. Daarnaast is hij beheerder van de website van het DMK. Otto Meijer is ruim veertig jaar lid. Hij draagt daarnaast zorg voor de wekelijkse verloting en de daaraan verbonden prijzen. Beide heren kregen de bijbehorende onderscheidingen opgespeld, voor de dames waren er bloemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.