Stoepmozaïek winnend idee prijsvraag

VELP – Mevrouw T. de Been heeft samen met vijfentwintig huishoudens uit de Schoolstraat in Velp het winnende idee bedacht voor de prijsvraag met als thema Samen Werken aan Velp Zuid. Het winnende idee is een workshop stoeptegels mozaïeken.

Het resultaat zijn kunstwerkjes van 1.20 meter bij 30 centimeter; vier aaneensluitende stoeptegels. Tijdens de workshop is er een hapje, een drankje en een springkussen voor de kinderen. Een feest met een blijvend resultaat en een mooie en kunstige straat.
Het idee sluit goed aan bij de spelregels die van tevoren gesteld zijn zoals het stimuleren van het samenzijn tussen de verschillende bewoners, het leveren van een positieve bijdrage aan de leefbaarheid en het aantrekkelijk zijn voor meerdere bewoners. In het voorjaar van 2010 worden de plannen uitgevoerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.