Home / Velp / Aanmelding carnavalsoptocht Velp

Aanmelding carnavalsoptocht Velp

VELP – De carnavalsoptocht in Velp wordt dit jaar gezamenlijk aangepakt door de Velpse verenigingen. Men is van mening dat de optocht wel een oppepper kan gebruiken en daarom zijn in Velp en Rozendaal scholen, verenigingen en dergelijke aangeschreven om te peilen of zij mee willen doen aan de optocht op zondag 14 februari. Aanmelden kan bij de Leutebroyers via t.abbenhuis@chello.nl of via de Narrenkap via info@gebroedersbosveld.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.