Home / Rozendaal / Nieuwjaarstoespraak Henk Klein Molekamp

Nieuwjaarstoespraak Henk Klein Molekamp

ROZENDAAL – Burgemeester Henk Klein Molekamp van de gemeente Rozendaal besteed in zijn nieuwjaarstoespraak vooral aandacht aan de toekomst. Hij keek vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen, maar stipte ook een aantal moeilijke punten aan. Zo moet er natuurlijk ook in Rozendaal bezuinigd worden, iets dat niet makkelijk is omdat ‘Rozendaal al elk dubbeltje omdraait’. Verder zullen de komende maand beslissingen worden genomen over de woningbouw en school op de Del.
Toch is het volgens Klein Molekamp niet allemaal kommer en kwel. Waar de koningin het in haar kerstrede over vervreemding had, merkt de burgemeester dat in zijn kleine gemeente het gemeenschapsgevoel nog volop aanwezig is.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.