Home / Rheden / Samen 137,5 jaar lid

Samen 137,5 jaar lid

RHEDEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van March & Showband Rheden is een aantal jubilarissen gehuldigd. Samen zijn ze goed voor 137,5 jaar lidmaatschap. Kim Giesen en Judith Looyen zijn beide vijf jaar lid, Irma de Vries, Mariska Picketh en Gerrit Jansen al 12,5 jaar. Wilma Combee is veertig jaar bij de vereniging en Joop Enklaar zelfs al vijftig jaar. Naast deze huldiging hield John van Alebeek zijn nieuwjaarsspeech, waarin hij terugkeek naar 2009 en vooruitblikte op 2010. Ook de mensen die vorig jaar stopten als actief muzikant zijn door het bestuur in het zonnetje gezet.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.