Home / Regio / Optredens gezocht voor open huis Bronckhorst

Optredens gezocht voor open huis Bronckhorst

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst houdt op zaterdag 20 februari open huis om het nieuwe gemeentehuis te laten zien. Inwoners van de gemeente kunnen hieraan hun steentje bijdragen door een optreden te verzorgen. Iedereen kan meedoen, solo of in een groep, met bijvoorbeeld een muzikale act, goochelen of circus. Uit de aanmeldingen wordt een keuze gemaakt, in verband met beschikbare ruimte en diversiteit. De optredens moeten kostenloos zijn, de gemeente kan wel zorgen voor geluidsapparatuur, versterkers en dergelijke. Aanmelden kan nog tot 28 januari bij E. Werkman van de gemeente, tel. 0575-750250 of info@bronckhorst.nl. Wie zich heeft aangemeld, hoort hier meer over in de eerste week van februari.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.