Optredens gezocht voor open huis Bronckhorst

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst houdt op zaterdag 20 februari open huis om het nieuwe gemeentehuis te laten zien. Inwoners van de gemeente kunnen hieraan hun steentje bijdragen door een optreden te verzorgen. Iedereen kan meedoen, solo of in een groep, met bijvoorbeeld een muzikale act, goochelen of circus. Uit de aanmeldingen wordt een keuze gemaakt, in verband met beschikbare ruimte en diversiteit. De optredens moeten kostenloos zijn, de gemeente kan wel zorgen voor geluidsapparatuur, versterkers en dergelijke. Aanmelden kan nog tot 28 januari bij E. Werkman van de gemeente, tel. 0575-750250 of info@bronckhorst.nl. Wie zich heeft aangemeld, hoort hier meer over in de eerste week van februari.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.