Arie Makkink genomineerd voor Vrijwilliger van het Jaar

DREMPT – Arie Makkink uit Drempt is genomineerd voor de titel Vrijwilliger van het Jaar van de gemeente Bronckhorst. Sinds 1994 ontplooit Makkink vele activiteiten in Drempt, Hummelo en Hoog-Keppel.

Dit doet hij onder andere bij de kermiscommissie, waarvan hij sinds jaren lid is. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het vogelschieten. Voor de gewerencommissie is hij beheerder en verzorgt hij de geweren, zodat deze jaarlijks inzetbaar zijn in de gemeente Bronckhorst. Daarnaast is Arie Makkink verkeersregelaar bij de Hessenrun en steekt hij in de winter veel uurtjes in de ijsbanen in Drempt en Laag-Keppel. In het verleden was hij als (bestuurs)vrijwilliger actief bij de openbare Gildeschool en de stichting Dorpshuis in Drempt.
Arie Makkink is genomineerd samen met Henk Samberg uit Baak en de vrijwilligerscommissie van de Bleijke in Hengelo. Tijdens de nieuwjaarsreceptie, op 11 januari, maakt burgemeester Henk Aalderink bekend wie de Vrijwilliger van het Jaar wordt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.