Home / De Steeg / Nieuwe expo op gemeentehuis

Nieuwe expo op gemeentehuis

DE STEEG – Nog tot en met 11 maart is in het gemeentehuis werk te zien van kunstenaar Winston Huisman. Deze Stegenaar van geboorte werd in 1973 lid van de toenmalige Rhedense Beeldende Kunstenaarsgroep, die in 1997 opging in de Alliantie. Nu woont en werkt Huisman afwisselend in de Provence en Zutphen. De tentoonstelling in het gemeentehuis geeft een overzicht van 37 jaar verbondenheid met de gemeente Rheden, met kunstwerken die in die lange periode in dit verband eerder te zien waren. De expositie is te bezoeken tijdens openingstijden van het gemeentehuis.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.