Home / Bronkhorst / Tweede groep Knutselen aan Kaarten

Tweede groep Knutselen aan Kaarten

BRUMMEN – Drie of vier jaar op een wachtlijst staan voor kaarten maken, dat is te gek. Daarom heeft Stichting Welzijn Brummen besloten om naast de bestaande club Kaarten Maken in Plein Vijf in Brummen nog een tweede groep op te richten.

De nieuwe club is voor mensen die het leuk vinden om met elkaar een ochtend te knutselen aan kaarten. Hierbij worden diverse technieken toegepast zoals 3D, theezakjes en servetten. De groep komt om de week bij elkaar op de woensdag van 10.00 tot 11.30 uur in Plein Vijf. Woensdag 10 februari is de eerste bijeenkomst. De kosten zijn 12 euro per jaar en daarnaast zijn de benodigde materialen voor 1 euro te koop bij de begeleider.
Belangstellenden kunnen 10 februari vrijblijvend een kijkje nemen of men kan zich nu al direct opgeven bij Ellen Lammersen van Stichting Welzijn Brummen via tel. 0575 – 561988 of via e-mail e.lammersen@welzijnbrummen.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.