Sp. Brummen huldigt jubilarissen

Tijdens de zaterdagavond 9 januari gehouden nieuwjaarsreceptie van Sportclub Brummen, die plaatsvond in het clubgebouw op De Hazenberg, zijn meerdere jubilarissen gehuldigd voor langdurig lidmaatschap. Wim Snelders ontving uit handen van Mark Donatz de Harrie Hasselbachtrofee. De traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen twee voetbalteams kon geen doorgang vinden vanwege de slechte gesteldheid van de velden. Ondanks de winterse weersomstandigheden waren toch veel leden aanwezig. In zijn toespraak liet voorzitter Jan Arend Teunissen weten hoe de vereniging er op dit moment voorstaat en welke zaken de club bezighoudt.

Nadat Henk Graven, namens de organiserende clubcommissie, de bijeenkomst had geopend en iedereen welkom had geheten, was het woord aan de voorzitter. Hij gaf een korte uiteenzetting over de bestaande plannen ten aanzien van het eeuwfeest en nodigde iedereen uit om op 24 januari naar The Gallery te komen, waar alles uitgebreid zal worden gepresenteerd. Ook deed hij een beroep op de leden om, wanneer er om gevraagd wordt, zich beschikbaar te stellen als vrijwilliger. “Met een bijdrage van een ieder, lukt het zeker om doelstellingen te realiseren”, zo liet de preses zijn gehoor weten. Voor in totaal elf leden was er een attentie (bloemen en een oorkonde) voor vele jaren clubtrouw. Ties Heijink en Bart Jansen zijn 50 jaar lid, Jan de Winkel, Erik Arends, Hans Stronks, Gerrit van Rheenen en Gerrit Ellens 40 jaar lid en Tonnie Gerritsen, Andries Aalderink, Leo Knip en Remko Poelstra 25 jaar lid. Vele van deze jubilarissen hebben zich ook nog op één of andere wijze verdienstelijk gemaakt voor Sportclub Brummen. Dit werd tijdens de rede van Teunissen gememoreerd.

De Harrie Hasselbachtrofee wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst uitgereikt aan een Sportclub Brummen-lid die zich in een bepaald jaar op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt. Het bestuur van de club liet voor wat betreft het jaar 2009 haar keuze vallen op Wim Snelders (zie foto). Hij is nog niet zo heel lang lid van de vereniging, maar heeft al wel veel werk verzet. Hij maakt – als scheidsrechterscoördinator – deel uit van het jeugdbestuur en organiseert diverse avonden voor bijscholing van de arbiters. Ook is hij actief in het werven van clubscheidsrechters. Daarnaast is Snelders secretaris van de vorig jaar ingestelde jubileumcommissie. Hij ontving de bij de verkiezing behorende trofee uit handen van Mark Donatz. Voor alle aanwezigen was er een hapje en een drankje, terwijl DJ Maus voor muzikaal vermaak zorgde.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.