Home / Beekbergen / Autobrand heeft technische oorzaak

Autobrand heeft technische oorzaak

Op zaterdagavond 9 januari heeft een geparkeerde personenauto aan de Schalterdalweg in Beekbergen in brand gestaan. Er raakte niemand gewond. De brand blijkt zeer waarschijnlijk door kortsluiting ontstaan te zijn.

De brandweer en politie ontvingen de melding rond 23:40 uur. De brandweer had de brand snel onder controle. De auto raakte zwaar beschadigd. Ook een tweede auto die naast het brandende voertuig geparkeerd stond raakte beschadigd. De oorzaak van de brand was in eerste instantie niet direct duidelijk, waarop een onderzoek is ingesteld. Daaruit is gebleken dat de brand zeer waarschijnlijk is ontstaan door kortsluiting in de zekeringkast van de auto.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.