Autobrand heeft technische oorzaak

Op zaterdagavond 9 januari heeft een geparkeerde personenauto aan de Schalterdalweg in Beekbergen in brand gestaan. Er raakte niemand gewond. De brand blijkt zeer waarschijnlijk door kortsluiting ontstaan te zijn.

De brandweer en politie ontvingen de melding rond 23:40 uur. De brandweer had de brand snel onder controle. De auto raakte zwaar beschadigd. Ook een tweede auto die naast het brandende voertuig geparkeerd stond raakte beschadigd. De oorzaak van de brand was in eerste instantie niet direct duidelijk, waarop een onderzoek is ingesteld. Daaruit is gebleken dat de brand zeer waarschijnlijk is ontstaan door kortsluiting in de zekeringkast van de auto.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.