Nieuwe website AVAG

REGIO – AudioVisueelArchief Gelderland (AVAG) heeft een nieuwe website met een andere vormgeving en de inhoud is geactualiseerd en uitgebreid. Beeldblank is nieuw op de site, hierin bevinden zich historische fragmenten uit Gelderland en het programma-archief van TV Gelderland.
AVAG is in Gelderland bekend geworden met de actie Red unieke Gelderse films van de ondergang in 2008. Tijdens deze actie werden particulieren opgeroepen hun historische films aan AVAG over te dragen. In ruil hiervoor kregen de filmbezitters een digitale kopie. In totaal leverde de actie ruim duizend films op waarvan er inmiddels zevenhonderd zijn gedigitaliseerd. AVAG is een samenwerkingsverband van het Geldersch Archief en Gelders Erfgoeden maakt deel uit van de afdeling AV-collecties van het Gelders Archief.

http://avag.geldersarchief.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.