Nieuwe cursus MuziYoga voor kinderen

DIEREN – Stichting Musica Allegra aan de Doesburgsedijk 7 in Dieren start donderdag 14 januari een cursus, waarin het beste uit twee werelden wordt gecombineerd. Onderdelen uit muziekles en kinderyogales maken dat er een bijzondere lesvorm ontstaat: MuziYoga.

In een MuziYoga les wordt gewerkt vanuit muziek, dans, drama en kinderyoga. Met veel muziek en spelletjes is er aandacht voor adem, houding, concentratie, samenwerking en ontspanning. Ook komen muzikale aspecten als melodie, maat en ritme, klankkleuren, klanksterkte en vormen in de muziek aan de orde.
De cursusduur is tien lessen en aansluitend kan een vervolgcursus gestart worden. De cursus is voor vier- tot en met zesjarigen op donderdagmiddag van 16.00 tot 16.45 uur. Zes- tot en met achtjarigen kunnen op de donderdag van 17.00 tot 17.45 uur terecht.

www.musicaallegra.nl
info@musicaallegra.nl
Musica Allegra, tel. 0313 – 415603
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.