Nieuwe getuigenoproep in onderzoek Van Ravenhorst

Een regionaal rechercheteam is sinds woensdag 30 december bezig met een onderzoek naar de vermissing van de 48-jarige Henk van Ravenhorst uit Beekbergen.

De politie is nog altijd op zoek naar getuigen of tips, en is nu specifiek op zoek naar mensen die tussen dinsdag 29 december 16.00 uur en woensdag 30 december 10.00 uur een blauwe Citroën Xantia stationcar (met het kenteken XG-PH-99) gezien hebben in de omgeving Beekbergen/Eerbeek, of elders. Een foto van de auto is te zien op www.politie.nl (na doorklik rechtsboven op Noord- en Oost-Gelderland). Deze auto heeft mogelijk een directe relatie met de verdwijning van Henk van Ravenhorst.

 

Vermist

De Beekbergense autohandelaar werd dinsdagavond 29 december als vermist opgegeven. Zijn donkerblauwe Mercedes Sprinter, een zogenaamde autoambulance, werd onder verdachte omstandigheden bij zijn woning aan de Arnhemseweg aangetroffen. Achter de autoambulance was een dubbelassige aanhangwagen gekoppeld (samen 17 meter lang). De politie onderzoekt de vermissing van de Beekbergenaar en houdt er rekening mee dat sprake kan zijn van een misdrijf.

 

Aanhouding

In het onderzoek is een 36-jarige man uit Eerbeek aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de verdwijning van Henk van Ravenhorst. De man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

 

Getuigen gezocht

Informatie of tips over wat er met Henk van Ravenhorst is gebeurd en waar hij is zijn nog altijd zeer welkom via 0900 – 8844, of anoniem via de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) 06-23239132 of Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Uit het politieonderzoek komt gaandeweg informatie naar boven over waar Henk van Ravenhorst (mogelijk) nog is gezien. Zo bestaat het vermoeden dat hij op dinsdag 29 december 2009 tussen 16.30 en 17.30 uur het laatst bij een pand aan het Kerkpad in Eerbeek is geweest. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Van Ravenhorst. De politie heeft een onderzoek in het pand ingesteld en de eigenaar van het pand is verhoord.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.