Digitaal loket gemeente Apeldoorn

APELDOORN – Inwoners van de gemeente Apeldoorn kunnen sinds december gemeentelijke producten aanvragen via de gemeentelijke website www.apeldoorn.nl. Voor bijvoorbeeld een parkeervergunning, een vergoeding leerlingenvervoer of een uittreksel van de gemeentelijke basisadministratie hoeven de inwoners niet meer perse naar het stadhuis te komen. Naast het aanvragen van producten en diensten kunnen inwoners ook hun belastingaanslagen van de afgelopen jaren raadplegen. Vanuit huis kan onder andere gevolgd worden wat de bij – en afschrijvingen zijn en kunnen wijzigingen doorgegeven worden. Een persoonlijke internet pagina (PIP) vormt een belangrijk eerste onderdeel van de elektronische dienstverlening van de gemeente Apeldoorn. Op basis van juiste en betrouwbare informatietechnologie wordt het digitale loket de komende jaren verder uitgebouwd.
 

www.apeldoorn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.