Kunstveiling in K13 lucratief

Voor de tweede keer organiseerde het Velpse kunstcentrum K13 een eindejaarstentoonstelling met werk van meer dan 50 Gelderse kunstenaars. Een deel van de opbrengst gaat naar K13.

Hoe bloeiend, divers en bij de tijd is de beeldende kunst in deze provincie. Zaterdag 19 december ging een groot aantal werken tijdens de kunstveiling over in andere handen. Veilingmeester: Peter van der Feltz hanteerde de veilinghamer onder toeziend oog van Notaris Joke de Kroon-Janssens. Uiteindelijk werd er voor ruim 10.000 euro aan hedendaagse kunstwerken verkocht. 40% Van de opbrengst kwam ten goede aan K13. Een opbrengst waar K13 zeer tevreden over is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.