Home / De Steeg / Auto volledig uitgebrand

Auto volledig uitgebrand

Zaterdagmorgen 9 januari is om 5.15 uur een bestelauto in de brand gevlogen op de A348 bij De Steeg. In een snijdende koude wind stond de bestuurder er verloren bij. De brandweer heeft de brand geblust, de snelweg is vanaf de richting Ellecomsedijk-Velperbroek ruim een uur afgesloten geweest. Vanwege de blussingswerkzaamheden en de vorst, heeft de brandweer ook nog de gladheid bestreden. Het voertuig dat spontaan in brand vloog is afgesleept.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.