Home / Velp / Schrijven aan de keukentafel

Schrijven aan de keukentafel

Gedachtegoed aan de Kerkstraat 35 inVelp start 19 januari met de cursus Schrijven aan de Keukentafel; een cursus creatief schrijven voor volwassenen. Het doel is het stimuleren van de creativiteit en het plezier hebben in schrijven. In vier bijeenkomsten krijgen de cursisten theorie aangereikt en gaan ze vooral aan de slag met uiteenlopende opdrachten en oefeningen. Dat gebeurt in kleine groepjes en een laagdrempelige en ongedwongen ambiance. De kosten bedragen 65 euro inclusief koffie en thee.

www.gedachtegoed.com – tel. 026 – 3709395
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.