Expositie Veronique Kleinjan

VELP – Beeldend kunstenaar Veronique Kleinjan exposeert tot en met vrijdag 26 februari in de expositieruimte van Woonzorgcomplex Nieuw-Schoonoord in Velp. Kleinjan werkt abstract maar laat het aan de kijker over om landschappen, architectonische elementen en ruimtelijkheid in haar werk te zien.

Het landschap is vaak uitgangspunt in het werk van Kleinjan. “Door je te verbazen over de dingen die je in de open ruimte van het landschap tegenkomt, word je bewuster waar je je bevindt. Ik laat deze fascinatie tijdens het werkproces telkens weer los om te constateren dat het als vanzelf weer op een andere manier en een andere plek opduikt. Ik stuur de blik van de kijker een bepaalde richting op. En wanneer je denkt de ruimte te begrijpen, binnen het kader van het doek, word je op het verkeerde been gezet omdat de ruimte lijkt te veranderen terwijl je deze waarneemt”, aldus de kunstenaar.

www.veroniquekleinjan.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.